We raden je aan om via onze homepage te zoeken naar Escape Rooms

De pagina die je nu bekijkt bestaat vooral omdat zoekmachines hierom vragen, maar is niet de meest geschikte manier om het aanbod aan Escape Rooms te bekijken en te vergelijken.

Verassende escaperoom

Verassende escaperoom! Gezellig ontvangst en goede uitleg. Een aanrader om als teamuitje te doen!

Aanrader

Escape room met een leuk thema. Aankleding is erg mooi en passend! Zeker een aanrader voor teamuitjes.

De Postkamer

De Postkamer gespeeld met 9 personen: 5 tegen 4 Voor ons was het een teamuitje er leuk omdat beide kamers identiek zijn waardoor het niet alleen ontsnappen was maar ook wie is er eerder. Leuke ervaring, op het juiste moment kregen we een hint, leuke puzzels.

Aanrader!

Erg leuke kamer, goede ontvangst leuk thema en leuke spellen en puzzels. Naderhand jezelf terugzien is ook erg leuk.

Leuk en leerzaam

Leuke escape room met leuke links naar Haarlem en zijn historie. Diverse soorten opdrachten met leuke twitsts! Wij hebben het gered om te ontsnappen in 50 minuten.

Scary goed!

Echt genoten! Spannend, lastige puzzels, gastvrij en vriendelijk personeel. Het was niet makkelijk om n zeker een aanrader. Verrassend goed en mooi. Chapeau!

Geweldige escaperoom!

Wij waren met 6 personen, voor 2 was dit de eerste escaperoom. Heel goed in elkaar gezet, deze escaperoom, niet te eenvoudig en verrassende effecten! Volgende keer gaan we de andere kamer doen! De ontvangst en uitleg was heel vriendelijk en duidelijk. Kortom: een aanrader!

Wat een aanrader!!

Wat een geweldige escape room!! Echt zo naar ons zin gehad!! Van de ontvangst tot het afscheid een super ervaring!! Super aardige begeleidster die alles duidelijk uitlegt en ons direct in de sfeer bracht. Dit is een echte aanrader! Het was onze eerste escape room en hebben het GEHAALD!! Complimenten!!

Vaudeville in leuk kader.

De vaudeville-kamer sprak ons direct aan en bleek dan ook een schot in de roos. Zeer mooie inkleding en creatieve puzzels. Een aanrader!

Eten dramatisch

Afgelopen vrijdag met een teamuitje 18 personen naar de escaperoom in Amsterdam-Noord. We hadden er heel veel zin in en de escaperoom was leuk. Na de escaperoom was er voor ons een Mexicaans buffet. Zo slecht hebben we het nog nooit meegemaakt. Sla met tomaat, 1 bak rijst, tortilla’s met wat bonen zonder kaas, gemengde groenten en een bak kip. …